Termeni si conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Magazin Sano | sanoproduse.ro (sanoproduse.ro).

Site-ul Magazin Sano | sanoproduse.ro (sanoproduse.ro) este operat de societatea NSB ONLINE SRL, cu sediul in Bulevardul Biruinței, Nr. 362, Ilfov, Pantelimon, identificata prin CUI RO33901039, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40 /14518 /2014. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului Magazin Sano | sanoproduse.ro (sanoproduse.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului - Dreptul de retur

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Magazin Sano | sanoproduse.ro (sanoproduse.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului, urmand sa primeasca in termen de maxim 30 de zile de la denuntarea unilaterala in scris pretul contractului. 

In situatia in care clientul nu doreste sa renunte la cumpararea produsului/serviciului si doreste o inlocuire a unui produs, de acelasi gen, trebuie sa existe o interdependenta valorica intre acesta si noul produs/serviciu solicitat.

In situatia livrarii unui alt produs decat cel comandat sau un produs comandat, va rugam sa ne contactati pentru remediere. In aceasta situatie sanoproduse.ro va suporta toate cheltuielile de transport si  va livra produsul comandat. Vanzatorul poate livra un produs la un preţ echivalent cu cel solicitat numai dacă acest lucru a fost acceptat expres de cumparator.

Utilizatorul/Clientul nu poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui Contract, si/sau nu poate pretinde daune-interese/despagubiri, in urmatoarele situatii:

-               cand cererea de returnare are data de expediere a notificarii intentiei de returnare care depaseste perioada de 10 zile lucratoare, calculata din ziua lucratoare urmatoare datei de primire a produsului;

-               cand se returneaza un produs care face parte din categoria produselor care necesita prezenta sigiliilor si a marcajelor originale, fara ca acestea sa fie prezente;

-               in conformitate cu art. 10 lit.c din O.G. 130/2000 art. 10 lit.c. vanzatorul isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor: 

a) care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;

b) sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator;

c) programe informatice sigilate care au fost desigilate după livrare;

* Orice produs care are consumabile se va accepta doar in conditia in care consumabilele sunt sigilate;


In cazul in care s-a returnat un produs, iar vanzatorul nu dispune de un produs corespunzator pentru inlocuire, acesta va oferi clientului contravaloarea produsului, in termen de cel mult 30 de zile de la returnare. 

Cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre Utilizator/Client exceptie facand cazul lipsei conformitatii produsului, situatie in care sanoproduse.ro va suporta contravaloarea transportului. 

In cazul produselor achizitionate cu plata in sistem ramburs este necesar a se comunica un cont bancar pentru returnarea contravalorii comenzii. 

Pentru a returna produsul, trimite-ne un email la contact@sanoproduse.ro

Administratorul Magazin Sano | sanoproduse.ro (sanoproduse.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Magazin Sano | sanoproduse.ro (sanoproduse.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului Magazin Sano | sanoproduse.ro (sanoproduse.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Magazin Sano | sanoproduse.ro (sanoproduse.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul Magazin Sano | sanoproduse.ro (sanoproduse.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Magazin Sano | sanoproduse.ro (sanoproduse.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email webmaster@example.com