Expediere si livrare comenzi

Dragi clienti, comenzile plasate in aceasta perioada vor intra in procesare in vederea expedierii incepand cu data 8 iulie.
Va multumim pentru intelegere!
Echipa Sanoproduse.ro

Urmarirea comenzii

Dupa ce ai inregistrat comanda, poti urmari statusul acesteia din contul tau de client, in sectiunea “Istoric comenzi”.

Daca ai nevoie si de alte informatii decat cele afisate in contul tau, ne poti transmite un email pe adresa contact@sanoproduse.ro.

 

Modificare sau anulare comanda

Daca doresti sa faci modificari in cadrul comenzii, fie privind eliminare sau completare de produse ne poti anunta cat mai repede prin email la adresa contact@sanoproduse.ro . Colegii nostri de la Suport clienti vor face tot posibilul sa iti modifice comanda.

 

Expedierea comenzii

Pentru expedierea produselor se lucreaza direct cu stocul producatorului, Sano Romania, in timp real, astfel incat sa asiguram calitatea optima a formulei produsului livrat si accesul clientilor la cele mai recente stocuri. Manipularea produsului este minima, iar intotdeauna obiectivul nostru este sa va livram toate produsele comandate, in acelasi colet.

 

Informare prin SMS despre livrarea comenzii

Va vom anunta prin email cand expediem coletul dvs. catre adresa indicata si veti fi instiintat prin SMS de catre serviciul de curierat asupra datei si intervalului de livrare al comenzii. In cadrul SMS-ului veti avea numarul de telefon al curierului pentru informatii suplimentare.

 

Costuri de expediere

Expedierea se realizeaza prin serviciu de curierat rapid, pe intreg teritoriul Romaniei. Taxa de livrare este de 15 ron. Aceasta valoare se adauga la totalul comenzii la momentul efectuarii comenzii.

 

Nu exista costuri suplimentare pentru livrare in sate si comune sau in afara ariei de acoperire a curierului. 

 

Garantia calitatii si a serviciilor

Sanoproduse.ro comercializeaza exclusiv produse originale marca Sano si marcile sale complementare. Expediem produse direct din stocul producatorului, manipularea acestora de catre echipa sanoproduse.ro fiind minima. In cazul in care aveti orice nemultumire privind produsul livrat, garantam inlocuirea acestuia fara costuri suplimentare.

 

Pentru cereri de oferta personalizata va rugam sa ne contactati la adresa de email contact@sanoproduse.ro