.

povestea Sano

 

 

Fondata in 1965, SANO a ajuns in Israel liderul de piata in preferintele consumatorilor pentru produse de curatenie a casei si igiena. In Romania SANO este prezent de mai bine de 15 ani.

 

Ficare produs Sano are in atentia sa Consumatorul!

Viziunea Sano incepe si se sfarseste cu tine- consumatorul Sano loial. Fiecare idee de produs nou este analizata tinand cont de sanatatea si confortul tau. “E vreo problema? O rezolva Sano!” nu este doar un slogan, ci un stil de viata. Sano identifica problemele consumatorului si dezvolta o solutie de calitate si economica. Fiecare produs Sano este optimizat pentru a fi potrivit stilului tau de viata, nevoilor si preferintelor specific Fanilor Sano.

 


 

Gama larga de produse

Sano produce peste 600 de produse intr-o varietate de categorii: articole de toaleta si igiena personala, scutece pentru adulti si copii, produse de curatenie si mentenanta, detergent pudra, lichizi si balsamuri de rufe, insecticide si pesticide, produse din hartie si produse dedicate segmentului HoReCa si industrial.

 


 

Respect fata de Mediul Inconjurator

Sano acorda o atentie deosebita prevenirii emisiilor de gaze in atmosfera si imbunatatirii infrastructurii eliminarii eficiente a deseurilor.

 

Toate produsele Sano sunt fabricate respectand cele mai stringente standarde international si de management ale mediului. Toate unitatile de productie Sano opereaza tinand cont de standardele Americane si Europene in asigurarea securitatii, a calitatii deosebite a produselor, in final avandu-se in vedere protejarea mediului inconjurator.

Sano protejeaza stratul de ozon: Una din primele companii din lume care au incetat utilizarea Freonului

Sano reduce volumul deseurilor: Prin introducerea ambalajelor economice, alaturi de promovarea continua a sortimentatiei refill, Sano a redus volumul deseurilor si a necesarului pentru transport.

Sano contribuie si sustine activ reciclarea plasticului, care in cele din urma se reflecta in semnificative reduceri de cost.

Recunoasterea eforturilor! Standarde de calitate

Sano a primit prestigiosul premiu Platinum Mark, acordat de Standards Institute of Israel, pentru implementarea a trei standard de management: ISO 9001 pentru Managementul Calitatii, ISO14001 pentru Management de Mediu si ISO 18001 pentru Managementul Sanatatii si Securitatii Ocupationale.

Distinctia a fost acordata si in virtutea contributiilor Sano pentru protejarea si conservarea mediului, a detinerii Green Mark- certificarea privind responsabilitatea asumata fata de Natura- si a gamei variate de produse.

 


 

Toate solutiile Sano, fie noi sau vechi, care iti vor usura munca si vor oferi un camin curat si ingrijit, te asteapta sa le descoperi!


Gamele Sano >> Cele mai noi produse >> Promotiile Sano >>